Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
P!nk ще получи наградата Тhe People's Champion
P!nk ще получи наградата Тhe People's Champion
Снимка: БГНЕС
P!nk ще получи наградата Тhe People's Champion Сряда, 30.10.2019 г., 11:23 ч. Отличието е за нейния принос към хуманитарната и благотворителната дейност

P!nk ще получи специална награда по време на церемонията по раздаване на People's Choice Awards. Тhe People's Champion се връчва на знаменитости за тяхната изключителна хуманитарна и благотворителна дейност.

В изявление след като научи, че ще бъде наградена, звездата заяви: “Има толкова много прекрасни организации и личности, които правят невероятни неща за своите общности всеки ден. Това са нашите ежедневни войни и шампиони. Те учат нас и нашите деца, че е яко да си добър и че промяната е възможна. За мен е чест да съм малка част от тази промяна и ще продължа да бъда шампион на истината и на откритите умове и сърца”.

Изпълнителката на "What About Us" ще бъде почетена заради работата й с редица организации, които помагат на болни деца и се борят с глада. Тя подкрепя също кампании за репродуктивно здраве и за човешки права. Певицата е и посланик на UNICEF.

Извън добрите дела, P!nk ще се бори за още няколко награди на церемонията, сред които за изпълнителка на 2019г. и за най-голямо и успешно турне.

На събитието певицата Gwen Stefani ще получи приз за модна икона, а за Jennifer Aniston е наградата “Икона”, с която ще бъде отдадено дължимото на цялостния й принос в шоубизнеса.

People's Choice Awards ще се проведат в Санта Моника на 10-и ноември. 

Коментари