Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
"Паразит" става сериал
Снимка: БГНЕС
"Паразит" става сериал Вторник, 11.02.2020 г., 11:12 ч. Носителят на "Оскар" за най-добър режисьор Пон Джун-хо работи с американски продуцент и режисьор по проекта

Историческата победа на южнокорейската сатира „Паразит“ на тазгодишните награди “Оскар” затвърди плановете за вече планирания сериал по драмата. Според американски медии вече тече работата по лимитиран сериал, базиран на черната комедия на Пон Джун-хо.

„Паразит“ следва историята на две отчаяни корейски семейства – едно богато и едно бедно – и как животът им се преплита по необичаен начин. Южнокорейският филм получи висока оценка от Американската киноакадемия в неделя, като получи отличията за най-добър филм и за най-добър чуждестранен филм. Пон Джун-хо пък отнесе вкъщи “Оскар” за режисура и оригинален сценарий.

Засега е известно само, че сериалът по „Паразит“ е поръчан от НВО, а Пон Джун-хо работи заедно с американския продуцент и режисьор Адам Маккей. Епизодите трябва да разширят оригиналната история. Появиха се и слухове, че Колин Фарел ще изиграе една от главните роли.

Коментари