The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Pearl Jam отменят концерти
Pearl Jam отменят концерти
Снимка: БГНЕС
Pearl Jam отменят концерти Петък, 22.07.2022 г., 07:42 ч. Еди Ведър загуби гласа си

Pearl Jam не успяха да изнесат концерт във Виена, след като фронтменът Еди Ведър не се възстанови от проблемите с гърлото, причинени от "екстремните обстоятелства" във Франция по-рано през седмицата.

Pearl Jam заявиха в каналите им в социалните медии: "За всички, които очакваха страхотно шоу тази вечер във Виена, ние също бяхме такива. Въпреки това, поради екстремните обстоятелства на последното място на открито извън Париж (жега, прах и дим от пожарите), гърлото на нашия певец Ед Ведър остана увредено. Той посети лекари и му беше проведено лечение, но засега гласните му струни не са възстановени. Това е жестока новина. Като група дълбоко съжаляваме и се опитахме да намерим варианти да продължим да свирим. Просто в този момент няма здраво гърло. Така че много, много дълбоко съжаляваме".

Изглежда, че концертът няма да бъде пренасрочен, а на феновете ще бъдат предложени средства за възстановяване на разходите.

Следващата дата от настоящото европейско турне на групата е в Прага, но все още не е обявено дали концертът все пак ще се състои.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pearl Jam (@pearljam)

Коментари