Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Песен за миене на ръцете срещу Covid-19 стана хит в интернет
Песен за миене на ръцете срещу Covid-19 стана хит в интернет
Песен за миене на ръцете срещу Covid-19 стана хит в интернет Понеделник, 09.03.2020 г., 18:07 ч. Клипът на новата песен включва анимация, показваща ръце в ръкавици, които отблъскват вируса, докато се чува част от текста на парчето на виетнамски език, която призовава „Измий ръцете си, отблъсни коронавируса“

Докато предизвикващи паника информации за разпространението на новия коронавирус продължават да преобладават в световните новини, песен на певците Ерик и Мин от Виетнам, която призовава да се мият ръцете, стана хит в интернет, след като нейният видеоклип е бил гледан над 10 млн. пъти в YouTube, предаде ДПА.

Озаглавено „Ghen Co Vy“ (Песен за миене на ръцете), парчето е плод на сътрудничеството между текстописеца Кхак Хинг, певците Ерик и Мин и министерството на здравеопазването на Виетнам. Хитът е преработка на песента от 2017 г. „Ghen“ (Ревнив), която е гледана 117 милиона пъти в интернет.

Клипът на новата песен включва анимация, показваща ръце в ръкавици, които отблъскват вируса, докато се чува част от текста на парчето на виетнамски език, която призовава „Измий ръцете си, отблъсни коронавируса“.

Ерик, чието истинско име е Фан Чунг Тхан, увери, че след ден-два ще бъде пусната версия на песента на английски език.

Коментарът „Коронавирусът ще загине, когато чуе тази песен“ на потребител на YouTube е събрал 2600 харесвания.

Коментари