The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Песни на Michael Jackson са премахнати от сайтове за стрийминг
Песни на Michael  Jackson са премахнати от сайтове за стрийминг
Снимка: instagram/michaeljackson
Песни на Michael Jackson са премахнати от сайтове за стрийминг Четвъртък, 07.07.2022 г., 09:15 ч. Причината са дългогодишни твърдения, че са изпяти от друг човек

Три ключови песни на Майкъл Джексън бяха премахнати от сайтове за стрийминг след дългогодишни твърдения, че са изпяти от друг човек, съобщи звукозаписната компания Sony, цитирана от Франс прес.

„Breaking News“, „Monster“ и „Keep Your Head Up“ са включени в сборния албум „Michael“, издаден през 2010 г. - година след смъртта на Джексън. Той почина от спиране на сърцето след употреба на приспивателни.

Някои фенове отдавна твърдят, че вокалите в песните всъщност принадлежат на американския певец на име Джейсън Малачи, - твърдения, които Sony отрече. През 2011 г. в публикация във Facebook самият Малачи потвърждава, че ги е изпял. Неговият мениджър по-късно отрече твърденията му и нарече публикацията "фалшива".

Звукозаписната компания обаче решила да премахне песните „като най-лесният и най-добър начин да се прекрати дискусията по тези песни веднъж завинаги“.

Sony и наследниците на Джаксън добавиха, че останалите седем песни от "Michael" ще останат достъпни за слушателите.

Коментари