Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Пижамено парти под карантина с домашните любимци
Пижамено парти под карантина с домашните любимци
Снимка: instagram
Пижамено парти под карантина с домашните любимци Вторник, 07.04.2020 г., 14:22 ч. Брус Уилис и Деми Мур изглежда спазват мерките за изолация заедно с две от дъщерите си

Деми Мур и Брус Уилис, които са разведени от 20 години, се забавляваха с фотосесия по пижами по време на изолацията заради коронавируса.

Снимките бяха направени заедно с две от дъщерите им - Талула и Скаут и техните половинки. На кадрите не се вижда най-голямата дъщеря Румър.

65-годишният Уилис и 57-годишната Мур бяха женени от 1987 до 2000 г. и имат три дъщери. След раздялата си те запазиха отлични отношения. И от снимките, разпространени в социалните мрежи от дъщеря им Талула, е очевидно колко са близки.

Актьорите позират прегърнати на един от кадрите. Всички участници във фотосесията са облечени в пижами на зелени и бели райета.

Не е ясно дали настоящата съпруга на Уилис Ема Хеминг също е под карантина с голямата фамилия. Не е известно и защо най-голямата дъщеря Румър, на 31 години, отсъства от пижаменото парти.

Деми Мур беше гост на церемонията по подновяване на брачните обети на Уилис и настоящата му съпруга през март миналата година, а двойката беше гост на премиерата на биографичната книга на Мур през септември.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

chaotic neutral

Публикация, споделена от tallulah (@buuski) на

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Having a heart attack over Bruce and Demi part 2 💚💘 @demimoore #demimoore #brucewillis #scoutwillis #tallulahwillis

Публикация, споделена от 𝐃𝐄𝐌𝐈 𝐌𝐎𝐎𝐑𝐄 🕊 (@dailymoore_) на

Коментари