Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Почина диджеят създал „I Like To Move It“
Почина диджеят създал „I Like To Move It“
Почина диджеят създал „I Like To Move It“ Сряда, 02.09.2020 г., 13:04 ч. В началото на август Морило се предаде на полицията, след като резултатите от ДНК анализ доказаха участието му в изнасилване, каквото той отричаше.

Ерик Морило е открит мъртъв в Майми Бийч, съобщиха световните медии. Той трябваше да се изправи на съд в петък по обвинение в изнасилване, припомня сайтът djmag.com.

Полицията в Маями Бийч е получила обаждане в понеделник преди обяд. Засега причината за смъртта му не е известна. На място има детективи, които са започнали предварителния етап от разследването на смъртта на 49-годишния диджей.

В началото на август Морило се предаде на полицията, след като резултатите от ДНК анализ доказаха участието му в изнасилване, каквото той отричаше. Инцидентът се е случил през декември 2019 г. в дома на Морило в Маями, където диджея и жертвата му са отишли след участие на частно парти.

Пред полицията жената е разказала, че Морило ѝ е отправил няколко намеци със сексуален характер, но тя е отказала предложението му. Според обвинението, Морило я е изнасилил, докато жената е била в алкохолно опиянение.

Морило е роден в Ню Йорк и през 90-те години на миналия век добива известност като диджей и продуцент, издавайки музика на лейбъли, включително Strictly Rhythm. Той стана известен през 1993 г. с парчето си „I Like To Move It“, което пуска под псевдонима Real 2 Reel.

Коментари