Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Пожари отложиха премиерата на "Терминатор: Мрачна съдба"
Пожари отложиха премиерата на
Снимка: deviantart.com
Пожари отложиха премиерата на "Терминатор: Мрачна съдба" Вторник, 29.10.2019 г., 09:09 ч. Арнолд Шварценегер беше сред евакуираните от застрашените райони в Калифорния

Премиерата на "Терминатор: Мрачна съдба" в Лос Анджелис беше отложена, заради пожарите недалеч от Холивуд.

Първото излъчване трябваше да бъде тази нощ в "Чайниз тиътър" в Холивуд, но от компанията "Парамаунт" съобщиха, че филмът няма да бъде показан, а храната купена за кетъринга на афтърпартито, ще бъде дарена за пострадалите от горските пожари.

По ирония, звездата на филма Арнолд Шварценегер е сред евакуираните от застрашената от огъня зона.

"Евакуираха ни в 3:30 сутринта. Ако сте в застрашената зона, не се мотайте. Махайте се. В момента съм благодарен на най-добрите пожарникари в света, истинските екшън герои, които тичат към опасността, за да предпазят своите съграждани калифорнийци", написа в Туитър актьорът, който е бивш губернатор на Калифорния.

Режисьорът на "Мрачна съдба" Тим Милър каза, че се надява да бъде организирана премиера за участниците в изработването на филма и техните семейства на друго място в града.

"Наградата за мен не е да мина по червения килим. Наградата е да имам възможността да направя такъв филм. Но се чувствам ужасно за хората, които са поканили роднини за тази премиера. Ще се опитаме да решим проблема", каза Милър.

Коментари