Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Пол Маккартни има таен семеен коледен албум
Пол Маккартни има таен семеен коледен албум
Пол Маккартни има таен семеен коледен албум Петък, 13.12.2019 г., 17:12 ч. Компилацията е посветена на семейството му

Пол Маккартни сподели пред Би Би Си, че има "таен" авторски албум, който слуша само на Коледа със семейството си.

Сър Пол Маккартни за пръв път говори за своя записан преди години авторски „таен“ коледен албум, посветен на семейството му, който „вади на светло“ веднъж годишно у дома.

"Преди много години се улових, че си мисля, че всъщност не харесвам всички известни коледни мелодии. След няколко години влязох в студиото си и го записах", каза бившият Бийтълс в интервю за Би Би Си Радио 4.

Сър Пол Маккартни каза, че никога няма да представи на публиката своето произведение, състоящо се от инструментални композиции, проектирани в традиционния коледен дух, въпреки че децата и внуците му го харесват.

"Децата ми обичат тази музика. Слушат я всяка година в продължение на много години, а сега и внуците ми растат с нея", сподели Маккартни.

Маккартни има пет деца и осем внука - шест момчета и две момичета. По-рано тази година той издаде детска книга, вдъхновена от прякора „Grandude”, даден от един от внуците му (от англ. Grandad - „дядо“, и dude – жаргонна дума, близък до „пич“, и „готин” – бел. ред.).

Музикантът сподели мисли за опазването на климата, но основната тема на интервюто беше подготовката му за предстоящия рок фестивал в Гластънбъри. Големият рок музикант ще излезе на сцената на 27 юни 2020 г., седмица преди 78-ия си рожден ден.

Той призна, че се притеснява малко и каза, че през първата половина на следващата година планира да изнесе десет концерта, за да може, според него, „да влезе във форма”.

"Един спортист не ходи на Олимпиада без предварителни състезания", отбеляза той.

"Така или иначе, Гластънбъри няма да е обичайно представяне. Това е нещо специално.”

Коментари