Положителен за COVID-19 спря снимките на "Фантастични животни 3"

Предподалага се, че човекът от екипа е заразен с южноафриканския вариант

04 Февруари 2021
social
Снимка от facebook

Снимките на третия филм "Фантастичните животни" в Хартфордшир, Великобритания бяха прекратени след положителна проба за новия коронавирус на член от екипа, съобщи в. "Daily Mail".

Киностудиото Warner Bros. не дава информация кой е заразеният, но работата е прекратена и никой не знае кога ще бъде подновена. Има съмнения, че болният може да е с южноафриканския вариант на коронавируса.

Източник от екипа е казал пред изданието, че за да бъдат спрени снимките, вероятно заразеният е незаменим човек от актьорския състав. Сред звездите във филма са Mads Mikkelsen, Jude Law и Eddie Redmayne.

Британските власти съобщиха тази седмица за 11 заразени с южноафриканския вариант на новия коронавирус, някои от които в Хартфордшир. Предполага се, че той е по-устойчив на съществуващите ваксини.

Третият филм от поредицата "Фантастичните животни" трябваше да излезе по екраните тази година, но заради пандемията от Covid-19 това беше отложено за юли 2020 г. В първите два филма ролята на злодея Гелерт Гринделвалд изпълни Johnny Depp, но за третия той беше заменен от Mads Mikkelsen, след като загуби делото за клевета срещу британския таблоид "The Sun". Той го заведе заради публикация от 2018 г., в която е наречен "бияч на съпруги".

Новини