Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Послание с лалета от Нидерландия
Послание с лалета от Нидерландия
Снимка: pixabay.com
Послание с лалета от Нидерландия Сряда, 29.04.2020 г., 16:32 ч. Ферма за цветя се опита да разведри туристите, които тази година няма да могат да се насладят на красотата на цветните полета

Всяка година туристите се стичат в Нидерландия, за да се насладят на ярките и многоцветни полета от лалета. Заради коронавируса плановете за пътуване обаче се провалиха тази година и потоците от посетители отсъстват навсякъде по света.

Затова нидерландска ферма за цветя и туристически блог, който се занимава предимно с лалетата в Нидерландия, се обединиха, за да създадат специално послание за хората, които са тъжни, че пропускат цветята тази година.

"Потърсихме лалетата по-рано тази година, за да напишем това съобщение. От нашите семейства за вашите!", написаха от фермата във Facebook към снимка на цветното поле, в което чрез лалетата е изписано "Ще се видим следващата година" и картина на сърце. "Надяваме се малко да разведрим деня ви и да се видим следващата година! Изпращаме ви много любов!".

В Нидерландия потвърдените случаи на коронавирусна инфекция са над 38 000, по данни на университета "Джонс Хопкинс".

От обявяването на пандемията транспортната индустрия пострада тежко, защото повечето държави по света забраниха за неопределено време влизането на чужденци на своя територия, за да се ограничи заразата. Това доведе до криза в сектора на туристическите пътувания, хотелиерството и всички други отрасли, които разчитат на туризма. 

Коментари