The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Последните записи на DMX ще бъдат издадени този месец
Последните записи на DMX ще бъдат издадени този месец
Снимка: БТА
Последните записи на DMX ще бъдат издадени този месец Вторник, 11.05.2021 г., 15:00 ч. Албумът "Exodus" е кръстен на един от синовете на покойния рапър

Последните записи на DMX ще бъдат издадени този месец. Посмъртният албум на покойния рапър "Exodus" ще бъде пуснат на музикалния пазар от Def Jam Recordings и е създаден с помощта на дългогодишния му партньор Swizz Beatz.

Beatz, който е продуцент на колекцията, публикува изявление за музикалното наследство на DMX.

"Моят брат X беше една от най-чистите души, които съм срещал. Животът му беше отдаден на семейството и музиката. Повече от всичко обаче, той беше щедър и безкрайно обичаше феновете си. Този албум, Х нямаше търпение почитателите му да го чуят и с него показва колко много ценеше всеки един човек, който го е подкрепял безусловно", се казва в публикацията на Beatz.

"Exodus" носи името на най-малкия син на DMX, Exodus Simmons. Изкуплението е основна тема във всички песни в траклиста.

Beatz публикува в Instagram корицата на албума, на която се вижда татуираният надпис на врата на DMX "Exodus 1:7".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Swizz Beatz (@therealswizzz)

Колекцията ще излезе на 28-и май, по-малко от два месеца след като рапърът получи инфаркт и прекара последните си дни на животоподдържащи системи в болница White Plains в Ню Йорк. Той почина на 9-и април на 50 години.

Животът на изпълнителя беше почетен на церемония на 24-и април в Християнския културен център в Бруклин. Няколко от 15-те деца на DMX говориха за баща си от сцената.

Коментари