Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Правят документален филм за "Спасители на плажа"
Правят документален филм за
Правят документален филм за "Спасители на плажа" Понеделник, 12.08.2019 г., 12:00 ч. В продукцията ще участват и някои от главните герои на култовия сериал от 90-те

Режисьорите Матю Фелкър и Брайън Корсо са се заели със задачата да заснемат документален филм за създаването на сериала "Спасители на плажа".

Двамата работят с членове на актьорския състав на популярния сериал, за да заснемат лентата "Спасители на плажа - Документалният филм". Тя ще покаже как е заснет сериалът. "Искаме да покажем как "Спасители на плажа" се превърна в културен феномен за цяло десетилетие - заяви Фелкър. - Този сериал имаше огромно въздействие през 90-те. "Спасители на плажа" стана символ на онова десетилетие така, както семейство Кардашиян са символ на поп културата днес".

Дейвид Хаселхоф, Никол Егърт, Дейвид Чокачи, Александра Пол, Ерика Елениак, Джина Лий Нолин-Хълс, Джейсън Симънс и Джереми Джаксън потвърдиха, че ще участват в заснемането на документалния филм, а продуцентите се надяват, че същото ще сторят Памела Андерсън и Кармен Електра.

Егърт ще продуцира лентата заедно с Фелкър и Корсо.

"За мен беше изкючително преживяване да съм част от "Спасители на плажа" - заяви Дейвид Хаселхоф, който изпълнява ролята на Мич Бюканън в сериала. - Поласкан съм и съм горд, че работих с останалите членове на актьорския му състав и снимачния му екип. "Спасители на плажа" е глобален хит, който привлече вниманието на милиони хора по света".

Коментари