Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Представиха най-скъпия сутиен в света
Представиха най-скъпия сутиен в света
Представиха най-скъпия сутиен в света Вторник, 06.11.2018 г., 09:11 ч. Марката Victoria's Secret всяка година изработва уникален модел, който един от нейните "Ангели" показва на ежегодното модно шоу в края на годината

Американската марка за дамско бельо и козметични продукти Victoria's Secret разкри най-голямото бижу в тазгодишната си колекция. Сутиенът, популярен като "Dream Angels Fantasy Bra", всяка година претендира да бъде най-скъпият в света.

И го постига - новият модел струва 1 милион долара. Изработен е от 2100 диаманта и топаз, поставени върху нежна плетеница от сребро. Времето за създаването му е 930 часа.

Моделът на марката, една от така наречените "Ангели", 29-годишната Elsa Hosk от Швеция тази година ще има честта да представи сутиена по време на ежегодното модно шоу на Victoria's Secret. Това ще стане в четвъртък в Ню Йорк, а запис от събитието ще бъде излъчен по американска телевизия на 2-и декември. Миналата седмица бяха обявени и звездите, които ще пеят по време на ревюто.

Скъпият сутиен-бижу ще се предлага от 29-и ноември и в по-евтин вариант за "обикновените" клиенти. Той ще струва 250 долара.

снимки: Инстаграм

Коментари