Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
През лятото се очакват много валежи
През лятото се очакват много валежи
Снимка: кадър YouTube
През лятото се очакват много валежи Сряда, 27.05.2020 г., 17:01 ч. Прогнозата е на синоптичките... Lady Gaga и Ariana Grande

Лятната прогноза включва голяма вероятност за валежи. Поне така казват синоптичките Lady Gaga и Ariana Grande.

В кратко клипче, направено за американска метеорологична телевизия, поп звездите влизат в роля, като част от рекламната кампания на съвместния им сингъл "Rain On Me" и на предстоящия албум на Мама Чудовище "Chromatica", който излиза в петък, 29-и май.

Gaga и Grande са в домовете си, облечени и гримирани в стила на клипа към хитовото поп парче, и са опънали чадъри над главите си, за да се предпазят от проливния дъжд... който всъщност идва от техни асистенти с маркучи. За "поливането" на Grande се грижи новото й гадже Dalton Gomez.

"Вчера времето беше прекрасно, но днес нещата се промениха", казва Gaga, която носи екстравагантни розови слънчеви очила. "Днес вали проливен дъжд. Подгизнали сме. И макар някои хора да се оплакват от пороя, ние предпочиваме да му се насладим". След размяна на реприки Grande завършва с думите "Ще вали цяло лято, но ние определено ще танцуваме, докато това се случва".

Коментари