The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Приключиха снимките на новия "Батман"
Приключиха снимките на новия
Снимка: twitter
Приключиха снимките на новия "Батман" Понеделник, 15.03.2021 г., 13:00 ч. Работата по продукцията спира няколко пъти заради пандемията

Американската филмова компания Warner Bros. завърши снимките на новия филм за Батман, главната роля в който изпълнява британският актьор Robert Pattinson. За това съобщи режисьорът на продукцията Matt Reeves в своя профил в социалната мрежа Twitter.

Той потвърди по-рано появилата се информация, като публикува снимка на опакована скриптърска клапа, а към кадъра написа „Последен ден“. 

Работата по филма премина във Великобритания. Снимките започнаха през януари миналата година в Лондон и първоначално бяха преустановени през март заради пандемията от COVID-19. Няколко дни след възобновяването им в началото на септември пак бяха прекратени, защото член на снимачния екип е бил диагностициран с коронавирус. От Warner Bros. не разкриха самоличността на човека с положителен тест за болестта, но много медии съобщиха, че заразеният е самият Robert Pattinson. Преди няколко седмици снимките пак бяха сложени на пауза, след като каскадьорът, който изпълнява опасните сцени на Pattinson, също се оказа заразен с COVID.

Пореден ковид случай при снимките на новия "Батман"

 

Коментари