Прилича ли Риана на наденица?

...или става дума за нормална доза онлайн злоба

13 септември 2022
social
Снимка от БГНЕС

Риана излезе в разголен тоалет три месеца след раждането и бе скастрена онлайн с думите, че "прилича на наденица". Съответните снимки и коментари се появиха на сайта на Daily Mail.

На публикуваните кадри звездата позира в монохромен черен тоалет от корсет, мини рокля, широко сако и остри сандали на висок ток. Отбелязва се, че певицата е присъствала на събитие на приятеля си, рапъра A$AP Rocky в Ню Йорк.

На свой ред читателите на изданието обърнаха внимание, че Риана е напълняла и отбелязаха, че трябва да смени гардероба си.

През август беше съобщено, че Риана участва в реклами на собствената си марка бельо Savage x Fenty за първи път след раждането. 34-годишната знаменитост позира в оранжева нощница, която бе украсена с дълбоко V-образно деколте с бродерия. На публикуваните кадри певицата е изобразена легнала на пода с разпусната коса и без грим на лицето.

По-рано беше съобщено, че Риана е родила син. Раждането е станало на 13 май в клиника в Лос Анджелис. Името на момчето все още не е известно. Риана и A$AP Rocky станаха родители за първи път.

Вижте снимки тук!

 

Новини