Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Принц Чарлз ще участва в новия филм за Джеймс Бонд
Принц Чарлз ще участва в новия филм за Джеймс Бонд
Принц Чарлз ще участва в новия филм за Джеймс Бонд Понеделник, 05.08.2019 г., 09:15 ч. Британският престолонаследник ще стане вторият член на кралското семейство официално свързан с продукцията за тайния агент 007

Британският престолонаследник принц Чарлз е получил предложение да изпълни малка роля в предстоящия 25-и филм от поредицата за приключенията на Джеймс Бонд, твърди в публикация в. "Сън".

През юни принц Чарлз посети снимачната площадка в лондонските студиа "Пайнууд" и се срещна с част от звездите на филма, сред които и изпълнителя на главната роля Даниел Крейг.

"Всяко потвърждение за епизодична роля на престолонаследника вероятно ще бъде запазено в строга тайна, но ако той откаже, продуцентите могат да насочат вниманието си към принцовете Уилям и Хари", допълва източникът на изданието.

Ако приеме, принц Чарлз може да стане вторият член на кралското семейство, участвал в снимки, свързани с Джеймс Бонд. През 2012 г. самата кралица Елизабет Втора се включи в тематичен клип с екранния агент 007 Даниъл Крейг за откриването на Летните олимпийски игри в Лондон.

снимка: facebook

Коментари