Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Принс се опитал да пребие Шиниъд О'Конър
Принс се опитал да пребие Шиниъд О'Конър
Принс се опитал да пребие Шиниъд О'Конър Вторник, 17.09.2019 г., 10:22 ч. Ирландската певица обвини покойния си колега, че я нападнал с възглавница в нещо тежко вътре

Шиниъд О'Конър обвини Принс, че преди време се опитал да я пребие докато бил под влияние на наркотици в дома си в Лос Анджелис, съобщи в. „Сън”.

Ирландската певица твърди, че я е преследвал с възглавница, „пълна с нещо тежко“, за да я удари по време на причудлива късна среща между двамата.

Шиниъд О'Конър казва, че "много плашещото преживяване" се е случило, когато е посетила Принс сама в Ел Ей.

sinead o'connor

Когато беше разпитана за връзката им в популярно телевизионно шоу, тя разказа: „Срещнахме се веднъж, но не се разбирахме много добре, опитахме се да се сбием. Е, той се опита да ме победи, а аз се защитавах. Това не е шега, изобщо не е шега, всъщност беше много плашещо преживяване."

Шиниъд твърди, че тя и Принс се скарали, когато тя отказала да стане негово протеже.

Спомняйки си за ужасяващата среща в Ел Ей, тя добави: „Извика ме една вечер в къщата си и аз глупаво отидох сама, без да знам къде съм. Той ме извика там, защото му беше неприятен фактът, че не съм негово протеже”.

Певицата стана известна с песента "Nothing Compares 2 U" през 1990 година.

Шиниъд сподели в предаването: "Бягахме около колата му. Той се опита да ме удари с тази възглавница. Тогава трябваше да отида да звънна на нечий звънец на вратата. Това е, което баща ми винаги ми казваше да правя, ако попадна в подобна ситуация. Той беше зависим от наркотици по това време и никога не съм го виждала или чувала след това..."

По-късно тя добави: "Аз не съм единствената, която е нападал. Едно от момичетата от групата му беше в болница със счупени ребра по онова време".

Принц беше на 57 г., когато беше намерен мъртъв в асансьор в дома си в Пейсли Парк на 21 април 2016 г. Резултатите от аутопсията разкриха, че той е починал от случайно предозиране с фентанил - лекарство, 50 пъти по-мощно от хероина.

снимки: БГНЕС

Коментари