The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Пуснаха неизвестно видео на “So This Is Love?” на Van Halen
Пуснаха неизвестно видео на “So This Is Love?” на Van Halen
Снимка: facebook
Пуснаха неизвестно видео на “So This Is Love?” на Van Halen Сряда, 09.06.2021 г., 15:30 ч. Клипът е заснет в праисторически парк в Италия

Появи се неизвестно досега промоционално видео на песента на Van Halen от 1981 г. “So This Is Love?”. В него членовете на бандата са се снимали до статуи на динозаври в реални размери, а локацията е Италия. От местния фен-клуб на групата обясниха, че публикуват клипчето за всички почитатели на състава по света, а записът е от италианската национална телевизия и е излъчен в телевизионно шоу, наречено “Happy Circus”. За това видео се говори от 1995 г. То е заснето в праисторическия парк в Rivolta d’Adda, близо до Милано. 

Van Halen на практика не съществува от октомври миналата година, когато почина Eddie Van Halen, но се водят преговори за концерт в негова памет, с участието на живите членове на бандата. 

Междувременно David Lee Roth наскоро представи новата си песен “Giddy-Up”, а Wolfgang Van Halen обяви планове за първи концерт с неговата група Mammoth. Те ще подгряват концертите на стадиони в САЩ на Guns N’ Roses през лятото.

Коментари