The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Пуснаха трейлър на филма "Bohemian Rhapsody"
Пуснаха трейлър на филма
Пуснаха трейлър на филма "Bohemian Rhapsody" Сряда, 16.05.2018 г., 16:12 ч. Заснемането на филма премина през немалко перипетии, смяна на актьори и снимачен екип

20th Century Fox пусна първи трейлър на дългоочаквания биографичен филм за култовата група Queen и нейния легендарен фронтмен Фреди Меркюри - "Bohemian Rhapsody".

В ролята на Меркюри, който напусна този свят през 1991 г., влиза актьорът Рами Малек, нашмял с ролята си в "Mr. Robot".

"Bohemian Rhapsody" е музикален драматичен филм, който се фокусира върху 15 годишния период между създаването на групата Queen и появата на певеца Фарук Булсара, когото целият свят познава като Фреди Меркюри, до незабравимото им представяне на благотворителния концерт Live Aid на на 13 юли 1985 г. за набиране на средства за борба с гладуването в Етиопия.

Наред с Рами Малек, въплътил се в ролята на Фреди Меркюри, в "Bohemian Rhapsody" ще видим също и Бен Харди (като Роджър Тейлър), Гуилин Лий (Брайън Мей) и Джоузеф Мазело (Джон Дийкън).

Заснемането на филма премина през немалко препядствия, смяна на актьори и снимачен екип. Но най-накрая вече е факт. У нас излиза на голям екран на 28 декември тази година.

Кадри и снимка: YouTube

Коментари