The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Първи коментар от Опра Уинфри за интервюто с Меган и принц Хари
Първи коментар от Опра Уинфри за интервюто с Меган и принц Хари
Снимка: Screenshot - Twitter 
Първи коментар от Опра Уинфри за интервюто с Меган и принц Хари Сряда, 28.04.2021 г., 09:47 ч. Журналистката признава, че самата тя е била изненадана докъде е стигнала Меган в разкритията си

Вече изминаха няколко седмици от излъчването на скандалното интервю на 39-годишната Меган Маркъл и 36-годишния принц Хари с Опра Уинфри, но то все още се обсъжда активно в социалните мрежи, което може би и предизвика самата Опра да направи първия си коментар за този разговор.

В интервю с колежката си Нанси О'Дел, журналистката признава, че самата тя е била изненадана докъде е стигнала Меган в разкритията си за ужасите, които е преживяла в двореца.

"Наистина бях изненаданa! Това беше нещо като: "Какво? Ще разкажеш абсолютно всичко? Ще отидеш до края?" Това, което направи този разговор особено силен и скандален беше желанието на хората да бъдат максимално отворени, уязвими и правдиви" - разказва Опра.

Тя добавя още, че не е имала представа, че интервюто ще има толкова силно въздействие и продължителен ефект, който продължава и до днес.

Коментари