Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Първи сингъл от последния албум на The Cranberries
Първи сингъл от последния албум на The Cranberries
Първи сингъл от последния албум на The Cranberries Четвъртък, 17.01.2019 г., 11:11 ч. "All Over Now" излезе на годишнината от смъртта на Dolores O’Riordan

Ирландската рок група The Cranberries представиха първия сингъл от техния предстоящ и последен в кариерата им албум. "All Over Now" излезе на 15-и януари - денят, когато се навърши 1 година от смъртта на вокалистката на бандата Dolores O’Riordan.

Покойната изпълнителка е записала вокалите за албума на групата още в края на 2017г. 

Миналата година останалите членове - китаристът Noel Hogan, басистът Mike Hogan и барабанистът Fergal Lawler - обещаха да завършат проекта и да го реализират преди да обявят края на The Cranberries.

Корицата и списъка с песните на колекцията озаглавена много подходящо "In the End" бяха представени в края на миналата седмица. Това ще бъде осмият и последен албум на групата. В него има 11 песни, а премиерата е насрочена за края на април.

Dolores O’Riordan почина внезапно на 46 години. Тялото й беше намерено във ваната в хотелската й стая в Лондон, където се провеждаха записите на албума. Смята се, че се е удавила след прекомерна употреба на алкохол. 

Коментари