Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Първи тийзър трейлър на "Междузвездни войни Епизод IX"
Първи тийзър трейлър на
Първи тийзър трейлър на "Междузвездни войни Епизод IX" Понеделник, 15.04.2019 г., 10:41 ч. “Възходът на Скайуокър” съдържа сцени с покойната звезда на сагата Carrie Fisher

Деветият филм от сагата "Междузвездни войни" ще излезе през декември по кината и ще бъде озаглавен “Възходът на Скайуокър”. Първият трейлър беше представен на специално събитие в Чикаго.

Режисьорът на лентата е J.J. Abrams, който работи и по седмия епизод "Силата се пробужда". Видеото започва с Рей, героинята на Daisy Ridley, и пустинен пейзаж. Младата жена изважда от колана си лазерен меч, а в ушите й звучи гласът на Люк Скайуокър, в ролята Mark Hamill.

Трейлърът завършва със зловещия смях на император Палпатин, което, наред с излизането на актьора Ian McDiarmid на сцената в Чикаго, създадоха очаквания, че злодеят може да се завърне от отвъдното.

Във филма ще има и сцени с Carrie Fisher, която играеше принцеса Лея и която почина през 2016 година. Историята на известната героиня ще бъде продължена още малко благодарение на неизползвани сцени от "Силата се пробужда", каза Abrams.

Коментари