Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Първи трейлър на "Спайдърмен: Далеч от дома"
Първи трейлър на
Първи трейлър на "Спайдърмен: Далеч от дома" Сряда, 16.01.2019 г., 10:29 ч. Питър Паркър отива на училищна екскурзия в Европа, когато всичко се обърква

Първият трейлър на “Спайдърмен: Далеч от дома” е тук и феновете определено сме много доволни от видяното.

Кадрите от следващото приключение на “приятелски настроения супергерой от квартала” обещава много от симпатичния и свеж хумор, на който се насладихме и в първия филм, и ще ни даде възможност да пътуваме из Европа с Питър Паркър, който отива на училищна екскурзия. И наивно решава, че костюмът на Спайдърмен няма да му трябва, защото на ваканция не се работи. Или поне така се предполага, докато не се появява Ник Фюри, който има мисия за нашия герой. 

spiderman 2019

В трейлъра за първи път виждаме в действие и Мистерио, в чиито костюм влиза актьорът Jake Gyllenhaal. Oт комиксите знаем, че той е един от най-големите врагове на Спайди, но поне според трейлъра изглежда в този филм двамата ще бъдат от един отбор.

Питър е получил и нов костюм, малко по-различен от този в предишния филм “Завръщане у дома” - тук той е в червено и черно, и очевидно разполага с нови екстри екстри, като възможност да лети.

Филмът на практика прави някои разкрития за това какво да очакваме в “Отмъстителите: Краят на играта”, защото ако си спомняте последният път, когато видяхме симпатичния младеж-паяк, той беше превърнат в прах от Танос и отнесен от вятъра. А според продуцента на “Далеч от дома” Amy Pascal, сюжетът на новия филм за Спайдърмен започва няколко минути след края на историята в четвъртата и последна част на “Отмъстителите”.

Във лентата освен звездата Tom Holland ще се завърнат също и Zendaya, Jacob Batalon, Michael Keaton, Marisa Tomei и Jon Favreau. Засега няма индикации, че Robert Downey Jr ще участва отново в историята на Спайдърмен като Tony Stark, но пък за сметка на това ще видим Samuel L Jackson като Nick Fury и Cobie Smulders като агент Maria Hill. 

Премиерата на “Спайдърмен: Далеч от дома” е на 5-и юли.

Коментари