Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
R. Kelly се разплака по време на интервю
R. Kelly се разплака по време на интервю
R. Kelly се разплака по време на интервю Сряда, 06.03.2019 г., 09:08 ч. Певецът разпалено отрече обвиненията срещу себе си в сексуално насилие над малолетни момичета

R. Kelly се разплака в интервю по националната американска телевизия CBS и отрече обвиненията в изнасилване, които му отправят няколко жени.

Във видеото качено в Twitter, Kelly говори за безбройните обвинения в злоупотреба с непълнолетни момичета, някои от които дори са били държани в дома му без да имат контакт със семействата си. Това е първото интервю на изпълнителя след като миналия месец прокуратурата официално повдигна обвинение срещу него по случая от името на четири жертви, три от които са били под 17-годишни по времето на събитията.

"Не е вярно", казва той, "независимо дали са стари слухове, нови слухове или бъдещи, не са верни".

При въпроса дали е държал в плен някого, певецът се разплаква. "Няма защо да го правя. Защо бих го направил? Колко глупаво би било от страна на R. Kelly, с всичко през което съм преминал в миналото си, да държи в плен когото и да било, особено път четири, пет, шест или 50, както казвате. Колко глупав трябва да съм, за да го направя?". След това поглежда директно в камерата и заява "Това е глупаво. Използвайте разума си. Забравете какво изпитвате към мен. Мразете ме ако искате или ме обичайте, но използвайте разума си".

"Колко глупаво би било от моя страна, с моето бурно минало, сега като се замисля, трябва да съм истинско чудовище, за да държа момичета против волята им, да ги връзвам с вериги в мазето си и да не им давам храна, и да не им позволявам да стават", казва разпалено Kelly.

"Спрете, престанете да си играете с мен. Не съм направил тези неща. Не съм. Боря се за живота си", завършва певецът. 

Коментари