The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Работи се по "Mamma Mia 3"
Работи се по
Снимка: facebook
Работи се по "Mamma Mia 3" Неделя, 21.06.2020 г., 11:19 ч. Третото продължение на филма с хитовете на ABBA получи зелена светлина

Музикалният филм "Mamma Mia", вдъхновен от хитовете на ABBA, ще има трето продължение. Продуцентът Джуди Креймър разкри, че работата вече е започнала.

Първата лента излезе през 2008-а, а 10 години по-късно се появи и "Mamma Mia!: Отново заедно". Пред Daily Mail Креймър призна, че пандемията е затруднила задвижването на проекта по третата част, но филмът вече е одобрен от филмовата компания.

„Вярвам че третият филм ще се пови един ден, въпреки всичко, защото всичко е замислено като трилогия“, добави продуцентът. След като стана ясно, че лентата е получила зелена светлина Креймър добави: „Знам че "Юнивърсъл" ще поискат пак аз да го направя“.

Засега обаче сценарият и актьорският състав остават тайна.

В същото време вдъхновителите от ABBA се готвят да издадат нова музика в края на тази година. За това съобщи Бюрн Улвеус. Подобна заявка имаше и през 2018 г., когато шведската група също се зарече да влезе в студио след 35 години пауза и да подари на почитателите си подарък за Коледа, но песните все още не са видели бял свят.

Коментари