Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
"Ралф разбива интернета" от днес в кината
"Ралф разбива интернета" от днес в кината Петък, 04.01.2019 г., 10:16 ч. Imagine Dragons са част от саундтрака на анимацията

"Ралф разбива интернета" загърбва морално остарялата видео игра на Литуик и се потапя в необятния свят на интернет – който може и да не оцелее след разбиващата намеса на Ралф.

Лошото момче на видео играта Ралф (озвучаван от Джон К. Райли) и проклетията Ванилъпи (озвучена от Сара Силвърман) ще рискуват всичко и ще се впуснат в приключение в световната мрежа, за да открият резервната част, която ще спаси играта на Ванилъпи "Сладка треска".

Попаднали извън зоната си на комфорт, Ралф и Ванилъпи трябва да разчитат на "гражданите на интернет", за да намерят правилния път. Сред тях е и онлайн предприемача Даааа (озвучаван от Тарай Хенсън), който оглавява алгоритмите, сърцето и душата на BuzzzTube.

Режисьори на "Ралф разбива интернета" са Рич Муур ("Зоотрополис", "Разбивача Ралф") и Фил Джонстън (съ-сценарист на "Разбивача Ралф" и "Зоотрополис"), продуцент е Кларк Спенсър ("Зоотрополис", "Разбивача Ралф", "Лило и Стич").

Imagine Dragons са част от саундтрака на анимацията. Специално за лентата групата, носител на "Грами", записа парчето "Zero". Според вокалиста Дан Рейнолдс, емоционалните теми на филма намират отражение в песента.

"Ралф разбива интернета" е вече по кината на 2D, 3D и 4DX.

Коментари