Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Рами Малек влиза в новия филм за Джеймс Бонд
Рами Малек влиза в новия филм за Джеймс Бонд
Рами Малек влиза в новия филм за Джеймс Бонд Понеделник, 04.03.2019 г., 07:55 ч. Работното заглавие на поредния филм за Агент 007, който ще снима режисьорът Кари Фукунага („Истински детектив“), е Shatterhand („Разбиващата ръка“).

Камерата за 25-ия филм за Джеймс Бонд ще се завърти през април и в него е много вероятно да участва пресният носител на „Оскар“ Рами Малек, който бе отличен от Американската академия за ролята на Фреди Мелкюри в биографичната лента „Бохемска рапсодия“.

Работното заглавие на поредния филм за Агент 007, който ще снима режисьорът Кари Фукунага („Истински детектив“), е Shatterhand („Разбиващата ръка“).  Рами е много близо до сключването на договор да изиграе ролята на лошия в творбата – основния враг на главния герой, в чиито костюм за последен път ще влезе Даниел Крейг.

Слухове за възможно влизане на Рами Малек в екипа кръжаха още през декември, но тогава американският актьор с египетски корени беше зает с последния сезон на „Господин Робот“ - сериала, в който е хакер с психологически проблеми, и обяви, че ще му е невъзможно да работи по двата проекта едновременно.

Закъснението в графика на продукцията за шпионина обаче му направи услуга и сега Рами вероятно в най-скоро време ще подпише контракт за образа „на арабин или източноевропеец, представен в отрицателна светлина“. Новият филм за Бонд трябваше да излезе през декември тази година, но след няколко отлагания датата на премиерата бе преместена на 8 април 2020 г. През това време режисьорът Дани Бойл бе заменен с Кари Фукунага заради „творчески различия“ с продуцентите. Първоначалният вариант на сценария също бе отхвърлен и авторите – подменени.

Коментари