The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Раздадоха наградите "Еми"
Раздадоха наградите
Снимка: БГНЕС
Раздадоха наградите "Еми" Вторник, 13.09.2022 г., 07:29 ч. Семейната драма на HBO "Наследство" спечели „Еми” за най-добър драматичен сериал

Семейната драма на HBO "Наследство" спечели „Еми” за най-добър драматичен сериал, завършвайки галата в Холивуд в чест на най-добрите телевизионни сериали. Другите номинирани бяха "По-добре се обадете на Сол", "Еуфория", "Озарк", "Раздяла", "Игра на калмари", "Странни неща" и "Жълти жилетки".

"Тед Ласо" взе „Еми” за ексклузивен комедиен сериал. Това беше втората победа в категорията за хита на Apple TV+, воден от Джейсън Судейкис.

"Белият лотос", сатира, чието действие се развива в луксозен хавайски курорт, спечели за най-добър лимитиран сериал, над четирима претенденти, които разглеждаха скандали от реалния живот.

Lee Jung-jae спечели "Еми" за най-добър актьор в драматичен сериал за ролята си в южнокорейския хит "Игра на калмари", като стана първият човек, който взе най-голямата награда за изпълнение, което не е на английски език.

Зендая спечели „Еми” за най-добра актриса в драма за превъплъщението си в Рю в "Euphoria", изпепеляващият поглед на HBO към живота в гимназията. Това беше втората награда Еми за Зендая.

Шоуто в театър в центъра на Лос Анджелис е първата голяма холивудска церемония по връчването на наградите след тазгодишните извънредни Оскари.

Коментари