The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Разкриха причините за смъртта на Larry King
Разкриха причините за смъртта на Larry King
Снимка: facebook
Разкриха причините за смъртта на Larry King Неделя, 14.02.2021 г., 10:13 ч. Легендарният водещ почина през януари

Легендарният телевизионен водещ Larry King е починал от сепсис. Това се казва в смъртния акт, с който се е сдобило изданието "People".

87-годишният King е имал две придружаващи състояния - едното е свързано с недостатъчно кислород в кръвта, а другото е бъбречна недостатъчност.

Водещият почина на 23-и януари в болница в Лос Анджелис, три седмици след като беше приет за лечение от COVID-19. Според информациите той се е борил с новата коронавирусна инфекция още от декември миналата година. Неговата съпруга Shawn King уточни, че коронавирусът не е причина за смъртта му.

Larry King страдаше от редица заболявания. Още през 1987 г. той преживява тежък инфаркт. През 2017 г. се подложи на операция заради рак на белите дробове.

През седмицата медиите в САЩ разпространиха завещание на Кing, в което той оставя състоянието си на своите деца. В собственоръчно написания документ са посочени и вече починалите му син и дъщеря Andy и Chaia, както и другите му наследници Larry King-младши, Cannon и Chance. Съпругата му не е спомената в завещанието с дата 17 октомври 2019 г. То е написано два месеца след като водещият подаде молба за развод и няколко месеца преди загубата на двете му деца.

Коментари