The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Ребека Фъргюсън имала съмнения, преди да вземе роля в „Дюн“
Ребека Фъргюсън имала съмнения, преди да вземе роля в „Дюн“
Снимка: БТА
Ребека Фъргюсън имала съмнения, преди да вземе роля в „Дюн“ Събота, 23.10.2021 г., 11:37 ч. 38-годишната актриса участва в новата научнофантастична епопея на Дени Вилньов

Ребека Фъргюсън имала своите съмнения, преди да вземе ролята на лейди Джесика в „Дюн“. 38-годишната актриса участва в новата научнофантастична епопея на Дени Вилньов, но признава, че не е била убедена, когато режисьорът за първи път се обърнал към нея за участие.

Ребека каза пред Variety: „Когато той обясни каква е героинята, аз си помислих, наистина ли? Искаш да бъда царствена и уравновесена и да играя роля, която съм играла толкова много пъти преди? Не мисля, че това е ролята за мен, пич.”

Актрисата си създаде репутация с участието си в роли, кито биха се определили по-скоро като мъжки и вярва, че това се дължи на нагласите във филмовата индустрия.

Фъргюсън каза: „Бихме ли казали също, че съм постоянно на фона на по-известен мъж?Вярно е и не е свързано с мъжа или хората, с които работя. Доста сме свикнали със структурите на един филм и това ще бъде „Известен мъж, а след това известна жена“.

„За щастие навлизаме в свят, който ще се радва на други видове динамика, независимо дали е приятелството, сексуалност или каквото и да било“.

Коментари