Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Red Hot Chili Peppers излъчват на живо концерт от пирамидите
Red Hot Chili Peppers излъчват на живо концерт от пирамидите
Red Hot Chili Peppers излъчват на живо концерт от пирамидите Четвъртък, 14.03.2019 г., 10:13 ч. С шоуто групата ще завърши световното си турне

Red Hot Chili Peppers ще излъчват на живо на сайта си в интернет концерта си край египетските пирамиди на 15-и март. Желаещите могат да гледат концерта в страницата на бандата в YouTube, както и в Twitter и Facebook. С него групата ще завърши световното си турне, промотиращо 11-ия й албум "The Getaway".

Red Hot Chili Peppers не за първи път свирят на необичайно място - миналата есен те направиха концерт-изненада на импровизирана сцена в училището, в което учат децата на барабаниста Chad Smith, като бяха облечени в костюми за Хелоуин.

Бандата работи над нов албум, но записите бяха прекъснати по време на опустошителните пожари в Калифорния. Музикантите участваха в благотворителен концерт в помощ на пострадалите от стихията през януари.

Red Hot Chili Peppers имаха съвместно изпълнение с рапъра Post Malone на наградите "Грами" миналия месец.

Преди тях, уникалната възможност да изнесат концерт на платото Гиза е предоставяна единствено на много известни изпълнители, сред които Frank Sinatra и рок групите Pink Floyd и Scorpions. Самостоятелно шоу пред египетските пирамиди са имали и Mariah Carey, Andrea Bocelli и Kylie Minogue.

Red Hot Chili Peppers са сред най-популярните рок групи в света - имат 7 награди "Грами", а от албумите им са продадени 80 милиона копия.

Коментари