The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Риана пусна колекция бельо за Деня на влюбените
Риана пусна колекция бельо за Деня на влюбените
Риана пусна колекция бельо за Деня на влюбените Събота, 12.01.2019 г., 10:22 ч. Певицата разкри, че е създала колекцията, за да помогне на жените да се чувстват силни

Риана представи сексапилна колекция бельо за жени с всякакви форми за Деня на влюбените, съобщи Фимейл фърст. Певицата разкри, че е създала колекцията, за да помогне на жените да се чувстват силни.

"Бельото не е само за използването на женското тяло, то е за негова възхвала. Точно за това е "Savage x" - каза Риана. - Див (или дивак, каквото е значението на "savage") за мен е толкова силна дума. Особено за жените. Обикновено на жените гледат като на слаби и бедни. А дивата жена е съвсем различна. Тя е точно обратното, контролира нещата и сама отговаря за избора, който прави". 

Колекцията е с изрязани и прозрачни модели в розови нюанси, сутиените са украсени със сърчица. Моделите варират според това дали са за слаби или пълни жени. Към колекцията бельо Риана предлага и аксесоари като пухкави белезници, камшичета, дантелени жартиери.

 

Коментари