Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Richard Attenborough е любимият Дядо Коледа на британците
Richard Attenborough е любимият Дядо Коледа на британците
Richard Attenborough е любимият Дядо Коледа на британците Сряда, 12.12.2018 г., 08:30 ч. Филмът с негово участие "Чудото на 34-та улица" е абсолютният фаворит сред коледните филми

Превъплъщението на Richard Attenborough в Дядо Коледа е любимото на британците, показва ново проучване.

В анкетата сред 2000 жители на Острова изпълнението на актьора в коледния филм от 1994 г. "Чудото на 34-та улица" е избрано от над една четвърт от запитаните. Повече от половината семейства пък са посочили, че именно това е празничната продукция, която гледат всяка година през празничния сезон.

На второ място е поставена анимацията "Полярен експрес" с Tom Hanks, а комедията "Договор за Дядо Коледа" с Тim Allen се нарежда трета.

Анкетата установява също, че младото поколение предпочита забавен Дядо Коледа, докато хората над 50 години харесват Добрият старец да е магически, мил и весел.

За деветима от десетима британци техния любим филмов Дядо Коледа не се променил през последните 10 години.

Почти половината от респондентите са казали, че ще гледат 6 коледни филма през празничния сезон. А над една десета ще отделят време за 10 и повече.

За повечето британци любимият коледен филм включва задължително Дядо Коледа, като "Чудото на 34-та улица" е абсолютният фаворит. На второ място е комедията с Macaulay Culkin "Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк", следван от "Коледна песен" и "Наистина любов".

Коментари