Rita Ora облече българска народна носия за новия си клип

Песента е част от предстоящия албум на британската звезда "Bang", който излиза в петък

09 Февруари 2021
social
Снимка от видео Instagram

Rita Ora ще пусне клиповете, които засне в България, в петък, 12-и февруари.

Британската звезда от албански произход посети страната ни в началото на декември 2020 г. Тогава в медиите изтече информация, че певицата е снимала нов клип на връх Бузлуджа в някогашния дом-паметник на БКП. Това се потвърждава в тийзърите, които тя публикува в Instagram. 

В едното видео се вижда най-големият идеологически монумент на комунистическия режим в България, обвит в мъгла и покрит със сняг, а Rita е топло облечена с черни дрехи и шапка. Заглавието на песента към визуализацията е "Bang Bang" и е записана съвместно с руския DJ Imanbek, който стана популярен с хитовия ремикс на парчето "Roses" на Saint Jhn.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от RITA ORA (@ritaora)

"Bang Bang" е част от предстоящата колекция на изпълнителката "Bang", която ще включва общо 4 парчета. Към нея ще има и кратък филм. Композициите са дело на Ora и Imanbek и съчетават съвременна поп музика с клубната култура на 80-те и 90-те години, както и хаус музиката. В проекта участват David Guetta, рапърът Gunna и аржентинският трап изпълнител Khea. Премиерата на пълния запис също е на 12-и февруари.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от RITA ORA (@ritaora)

В Instagram профила на Rita Ora има още два видео тийзъра, на които виждаме тематичните за България панелни блокове. Единият от тях е към парчето "Big" с David Guetta, а на кадрите певицата и нейните танцьори са облечени в български народни носии.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от RITA ORA (@ritaora)

Новини