Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Robbie Williams работи над нов албум
Robbie Williams работи над нов албум
Robbie Williams работи над нов албум Вторник, 02.04.2019 г., 10:00 ч. Певецът записва музика с отдавнашния си сътрудник Guy Chambers

Robbie Williams работи над нов албум в звукозаписно студио заедно с отдавнашния си сътрудник Guy Chambers.

Kомпозиторът и продуцент поясни, че 45-годишният певец често подхожда спонтанно към създаването на нова музика. Затова той трябва да е сигурен, че е записал онова, което впоследствие може да се окаже изключително ценен материал.

Chambers разказа, че когато влезе в студиото, първото нещо, което му дават е микрофон. Причината е, че Robbie започвал да пее веднага ако дадена композиция му допадне. Често първоначалните му идеи са много добри, затова е и толкова важно те да бъдат записвани, за да може по-късно екипът отново да се върне към тях, допълва продуцентът.

Освен че работи заедно с Williams над новия му диск, Chambers се готви да пусне дебютния си соло албум, озаглавен "Go Gentle into the Light", на 3-и май. Той ще включва песни, които са записани от Robbie Williams, но впоследствие са били преработени от Guy, за да се превърнат в инструментални композиции за пиано.

Коментари