The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Robbie Williams с първи коледен албум
Robbie Williams с първи коледен албум
Снимка: officialcharts.com
Robbie Williams с първи коледен албум Сряда, 09.10.2019 г., 09:10 ч. Колекцията ще съдържа кавър версии на коледни класики и няколко оригинални песни

Robbie Williams ще представи първия си коледен албум тази година. Британската звезда се очаква да издаде двойна колекция с кавъри на известни коледни класики, както и няколко оригинални песни.

Според информацията 13-ият албум на Robbie ще включва и специални гост изпълнители.

Новината дойде на фона на съобщението, че Robbie Williams ще изпее тематичната песен за коледната телевизионна адаптация на класическата детска книжка "Тигърът дойде на чай", за британския Channel 4. В 30-минутният филм певецът ще изпълнява песничката "Hey Tiger!".

Robbie не е издавал досега коледни песни, но пък е достигал първото място в британската класация за сингли точно по Коледа. През 2001г. заедно с австралийската актриса Nicole Kidman се изстреляха на върха с кавъра на песента "Somethin' Stupid".

Robbie Williams 12 пъти е бил под номер 1 официалния албумен чарт на Великобритания, което го прави най-успешния британски соло изпълнител в историята на класацията. Последният му албум "The Heavy Entertainment Show" дебютира на топ позицията през ноември 2016г.

Коментари