Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Robert Downey Jr. разговаря с животни в "Дулитъл"
Robert Downey Jr. разговаря с животни в
Снимка: twitter
Robert Downey Jr. разговаря с животни в "Дулитъл" Понеделник, 14.10.2019 г., 10:00 ч. Звездният актьорски състав на филма включва още Rami Malek, Octavia Spence и Emma Thompson

Robert Downey Jr. замени костюма на Железния човек с този на герой от класическа детска книга. Актьорът влиза в образа на д-р Дулитъл и разговаря с всички представители на животинското царство в първия трейлър на филма “Дулитъл”.

dolittle

За разлика от версията от 1998г. с Eddie Murphy в главната роля, новият прочит ни отвежда във Викторианската епоха, където Downey и неговите приятели животни се отправят на епично пътешествие към митичен остров в търсене на лекарство за младата кралица, която е повалена от мистериозна болест. В приключението към доктора се присъединяват различни животни, сред които изнервена горила, озвучена от Rami Malek, ентусиазирана, но глуповата патица с гласа на Octavia Spencer, полярен мечок, говорещ като John Cena и своенравен папагал, озвучен от Emma Thompson.

В звездния екип актьори в човешки роли ще видим също Antonio Banderas и Michael Sheen, а като гласове на животни ще чуем още Tom Holland, с който Downey си партнира във филмите на Marvel, и певицата Selena Gomez.

Премиерата на приказната лента е на 17-и януари. 

Коментари