Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Робърт Дауни младши с обръщение към българските фенове
Робърт Дауни младши с обръщение към българските фенове
Снимка: Forum Film Bulgaria
Робърт Дауни младши с обръщение към българските фенове Понеделник, 16.12.2019 г., 12:10 ч. Актьорът отправи видео послание по повод предстоящата премиера на филма "Доктор Дулитъл"

Този януари ще станем свидетели на поредното иконично превъплъщение на един от най-успешните и ярки холивудски актьори. Робърт Дауни младши ("Отмъстителите: Краят", "Шерлок Холмс") ще влезе в ролята на един от най-колоритните класически образи - доктор Дулитъл.

По повод наближаващата премиера на филма, Робърт Дауни младши отправи лично обръщение към българските зрители и ни приветства да станем част от това знаменито приключение. Холивудската звезда съвсем точно отбелязва, че българският национален символ е лъвът, какъвто е и един от всички говорещи приятели на Дулитъл.

Папагал, горила, жираф, полярна мечка, гъска и още много, и различни представители на животинския свят се хвърлят смело в едно опасно пътуване, което за всички ще бъде съдбовно.

Doctor Dolittle

На 17-и януари кината в България ще се превърнат в сцена за най-вълнуващата история, която ще топли сърцата ни през студените зимни дни. Филмът "Доктор Дулитъл" ще може да се гледа с дублаж на български език или във версия със субтитри във формат 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX.

Коментари