Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Робърт де Ниро в съдебна битка с бивша служителка
Робърт де Ниро в съдебна битка с бивша служителка
Снимка: БГНЕС
Робърт де Ниро в съдебна битка с бивша служителка Петък, 04.10.2019 г., 10:23 ч. Той я съди за злоупотреба със служебни пари, тя му отвърна с иск за 12 млн. долара заради тормоз и дискриминация

Американският актьор Робърт де Ниро влезе в съдебен спор с бивша сътрудничка. Преди шест седмици компанията на Де Ниро - “Канал пръдакшънс”, заведе дело срещу бившата асистентка на актьора Чейз Робинсън. Компанията иска сумата от 6 милиона долара за нанесени от Чейз вреди. Тя е обвинена, че си е присвоила стотици хиляди долари, че използвала въздушните мили на компанията за лични цели, че е плащала от сметката за дребни разходи на компанията за лични и луксозни вещи, че се е разхождала по улиците в работно време или, че по време на работа си е устройвала телевизионни маратони. 

Чейз Робинсън обаче отвърна на удара, като заведе иск срещу Де Ниро на стойност 12 милиона долара. Тя казва, че като асистентка на Де Ниро години наред е трябвало да търпи тормоза и дискриминационното му отношение към нея. В жалбата се казва, че Де Ниро отправял на Чейз коментари със сексуален подтекст, че я обиждал и че я третирал като "офис женичка", докато тя била вицепрезидент по продукцията и финансите в компанията. В иска Робинсън обвинява Де Ниро, че я карал да му закопчава копчетата на ризата, да му оправя яката, да го чеше по гърба, да му връзва вратовръзката и да идва да го буди в леглото му, докато тя се надявала, че работата при актьора ще й помогне да изгради кариера в шоубизнеса. Де Ниро наел Чейз за асистентка през 2008 г., когато тя била на 25 години. 

 

Коментари