The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Rolling Stones изразиха подкрепа за барабаниста Charlie Watts
Rolling Stones изразиха подкрепа за барабаниста Charlie Watts
Снимка: facebook
Rolling Stones изразиха подкрепа за барабаниста Charlie Watts Четвъртък, 05.08.2021 г., 15:09 ч. Барабанистът няма да участва в американското турне на бандата заради здравословни проблеми

Членовете на Rolling Stones изразиха подкрепа за барабаниста Charlie Watts, след като стана ясно, че той няма да участва в предстоящото турне на бандата в САЩ, защото се налага да "почива и да се възстанови" след извършена медицинска процедура.

Легендарните рок музиканти стартират турнето "No Filter" през септември. Тази сутрин в социалните мрежи Rolling Stones публикуваха изявление, в което се казва, че Watts няма да бъде на разположение за обиколката, а представител на групата обясни, че той е претърпял успешна процедура, но лекарите са го посъветвали да отдели време за качествена почивка и възстановяване.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от The Rolling Stones (@therollingstones)

Watts, който ще бъде заместен за турнето от Steve Jordan, каза: “Този път не прецених добре времето. Работя здраво, за да съм във форма, но днес приех съвета на експертите, че това ще отнеме известно време".

Mick Jagger, Keith Richards и Ronnie Wood също публикуваха послания в подкрепа на колегата си и в същото време приветсваха Jordan, който ще седне временно зад барабаните.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Mick Jagger (@mickjagger)

През април Ronnie Wood получи зелена светлина да се върне към обичайните си дейности, след като по време на пандемията за втори път е водил битка с раково заболяване.

Коментари