Рут Колева представи в "Дотук добре" новата си песен "Salty"

Певицата разказа за посланието и вдъхновението за парчето в специално интервю пред Динка Желязкова по Magic FM

19 март 2021
social
Снимка от press, Mihail Novakov

Това не е поредната песен с кауза на Рут… Или такава, която може да мине незабелязано в сладникавия пролетен саунд. Далеч от този вкус, Рут Колева представя "Salty" - песен, която обръща представите и отговаря на очакванията за качествена музика, поднесена чисто, без подправки.

Вдъхновена от месеца на жените, "Salty" пoказва главната женска роля в болезнено откровена същност, ранимост, сила, гордост и хубост във всичките ѝ форми. Видеото към песента е дело на режисьора Георги Манов и е своеобразен прочит на женската красота и самочувствие, без етикети и социални внушения. Холивуд никога няма да приеме образа на момичетата, които участват в снимките към песента, но "Salty" подрежда едно истинско дефиле на високо вдигнатата глава и показва истината без "тунинг" и филтър.

В този проект Рут отново е с космополитния Георги Линев-Kan Wakan, който е продуцент на проекта. Музиката е създадена съвместно от Линев и българската гордост в американския музикален шоубизнес - Илияна Недялкова, композирала заедно със Zayn великолепната "Entertainer".

"Salty" излиза след поредица от успешни сингли на Рут Колева ("Candy Coated", "On My Way", "All The Guys"), получили ротация в Европа и САЩ и продължава стабилната хит линия на единствената българска изпълнителка с актуално международно признание.

Чуй какво разказа за новата си песен Рут Колева, която даде специално интервю пред Динка Желязкова в "Дотук добре" на 19.03.:

Новини