The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Самюел Джаксън и Шон Мендес на Оскарите
 Самюел Джаксън и Шон Мендес на Оскарите
Снимка: БТА
Самюел Джаксън и Шон Мендес на Оскарите Сряда, 16.03.2022 г., 07:49 ч. Продуцентите на 94-ите Оскари обявиха звезден списък с допълнителни участници

Продуцентите на 94-ите Оскари обявиха звезден списък с допълнителни участници на дългоочакваното шоу в края на този месец. В съобщението се казва, че съставът включва: Хали Бейли, Шон “Диди” Комбс, Джейми Лий Къртис, Уди Харелсън, Самюел Джаксън, Шон Мендес, Тайлър Пери и Трейси Елис Рос.

Този списък е допълнение към няколко по-рано обявени участници на Оскарите, включително Рут Картър, Кевин Костнър, Антъни Хопкинс, Лейди Гага, Рами Малек, Уесли Снайпс, Ума Търман, Джон Траволта и други.

Оскарите ще се състоят в Dolby Theatre в неделя, 27 март. Продуцентите планират да продължат да анонсират участници и през следващите седмици. По-рано официални лица обявиха, че Реджина Хол, Ейми Шумър и Уанда Сайкс ще бъдат водещи на Оскарите тази година. Хол, Шумер и Сайкс казаха, че „искат хората да се подготвят да се забавляват добре."

94-ите награди Оскар ще се завърнат тази година, след като миналогодишното шоу беше засегнато от пандемията от COVID-19.

Коментари