The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Самюъл Джаксън няма интерес да гони "Оскар"
Самюъл Джаксън няма интерес да гони
Снимка: БГНЕС
Самюъл Джаксън няма интерес да гони "Оскар" Петък, 17.06.2022 г., 07:55 ч. Предпочита роли в успешни франчайзи като "Междузвездни войни"

Самюъл Джаксън няма интерес да гони признание за "Оскар"-ите и предпочита да се снима в големи франчайзи като "Междузвездни войни". 73-годишният актьор досега е получавал само почетен Оскар, но признава, че предпочита роли в успешни франчайзи като "Междузвездни войни". Той заяви пред вестник "Лос Анджелис Таймс": "Колкото и да ми се искаше да бъда разочарован от това, и да си мисля: "Е, трябваше да спечеля "Оскар" за това или трябваше да спечеля за онова, но това не се случи", след като го преодолях преди много години, това вече няма значение за мен.


"Винаги се забавлявам, когато ходя на церемонията по връчването на Оскарите. Винаги очаквам с нетърпение да получа подаръци за това, че съм водещ. Подарявам неща на роднините си - дъщеря ми и съпругата ми биха били щастливи с някои сувенири. Това е готино... Но иначе ентусиазмът ми е в миналото".


Звездата не смята, че Оскарите са "мерило за успех или провал като актьор", и предпочита да се радва на проектите, по които работи.

Коментари