The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Sandra Bullock води децата си за първи път на филмова премиера
Sandra Bullock води децата си за първи път на филмова премиера
Снимка: Forum Film Bulgaria
Sandra Bullock води децата си за първи път на филмова премиера Неделя, 20.03.2022 г., 09:50 ч. В "Изгубеният град", актрисата си партнира с Чанинг Тейтъм, Даниел Радклиф и Брад Пит

Сандра Бълок разкри, че планира да си вземе почивка от киното.

Пред "Entertainment Tonight", актрисата заяви, че приема работата си много сериозно, когато е на снимки, но иска да бъде 24/7 с децата и семейството си.

Бълок е майка на 12-годишния Луис и на 10-годишната Лейла, които осинови като малки. Те ще присъстват за първи път на премиера на филм – на Изгубеният град, в който майка им си партнира с Чанинг Тейтъм, Даниел Радклиф и Брад Пит.

Търсенето на Изгубеният град започва от 25 март. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sandra Bullock (@sandra.bullock.official)

Същевременно Даниъл Радклиф заяви в интервю за "Ню Йорк таймс", че на този етап не е готов да се върне към ролята на Хари Потър.

Въпросът за завръщането на актьора в знаковата роля възникна, след като режисьорът Крис Кълъмбъс изрази желание да екранизира пиесата "Хари Потър и прокълнатото дете" с възрастните Даниел Радклиф, Рупърт Гринт и Ема Уотсън. Радклиф обаче все още не е готов да подкрепи режисьора в това начинание.

"Завръщането би било огромна промяна в живота ми", споделя 32-годишният актьор. "Това не е нещо, което наистина ме интересува в момента, но никога не казвай никога", допълва Даниъл Радклиф.

Коментари