Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Сандра Бълок с решение за водещ на Оскарите
Сандра Бълок с решение за водещ на Оскарите
Сандра Бълок с решение за водещ на Оскарите Сряда, 19.12.2018 г., 15:23 ч. Актьорите и актрисите, присъстващи на церемонията, да бъдат извиквани на сцената на случаен принцип и те да изчитат от аутокюто имената на номинираните и наградените

Сандра Бълок отправи интересно предложение за водещ на церемонията по раздаване на наградите Оскар догодина, след като комикът Кевин Харт се отказа, предава Асошиейтед прес.

Екранната холивудска любимка предложи актьорите и актрисите, присъстващи на церемонията, да бъдат извиквани на сцената на случаен принцип и те да изчитат от аутокюто имената на номинираните и наградените.

"Така отпада нуждата от водещ, а всеки колега от актьорската гилдия няма да има никакъв проблем да поеме част от функциите му", уверена е  звездата от "Скорост".

Сандра Бълок, която е носителка на Оскар за ролята си в "Сляпата страна", вижда дори и някои предимства в нейното предложение.

Колегите ѝ ще могат не само да четат от аутокюто, но и да импровизират.

"Щом си актьор - действай и се справи с положението!", коментира холивудската прима.

Актрисата призна, че няма да може да присъства на церемонията за раздаването на Оскар-ите на 24 февруари, но ако беше в залата и нейната идея бъде одобрена, тя с удоволствие би играла и ролята на водеща.

Снимка: БГНЕС

 

Коментари