Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Саундтракът към "Роди се звезда" оглави британската класация
Саундтракът към
Саундтракът към "Роди се звезда" оглави британската класация Неделя, 14.10.2018 г., 10:29 ч. Лейди Гага и Брадли Купър са съавтори на песните и пеят на живо в римейка на романтичния мюзикъл от 70-те

Албумът на Лейди Гага "A Star is Born" с участието на Брадли Купър оглави британската класация, измествайки другия дебют за седмицата "Trench" на дуета Twenty One Pilots, от който бяха продадени 2000 единици по-малко, съобщи Прес асосиейшън.

Лейди Гага досега е оглавявала британската класация с албумите "The Fame" през 2008 г., "Born This Way" през 2011 г. и "Artpop" през 2013 г.

Иначе във филма "Роди се звезда", римейк на романтичния мюзикъл от 70-те, Лейди Гага и Брадли Купър са съавтори на песните и пеят на живо.

Брадли Купър е взимал уроци по китара, пиано и пеене, за да се подготви за ролята на кънтри звездата Джаксън Мейн, който събира хиляди почитатели на концертите си, но има проблеми с алкохола.

Когато чува Али по време на нейно изпълнение в бар, той не само се влюбва в нея, но ѝ вдъхва увереност за собствена музикална кариера.

Брадли Купър е продуцент на филма и прави своя дебют като режисьор.

Лейди Гага спечели награда "Златен глобус" през 2016 г. за участието си в сериала "Зловеща семейна история".

Коментари