Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Саундтракът на „Последната Коледа“ излиза на 8-и ноември
Саундтракът на „Последната Коледа“ излиза на 8-и ноември
Саундтракът на „Последната Коледа“ излиза на 8-и ноември Петък, 25.10.2019 г., 11:00 ч. Албумът е вдъхновен от музиката на Джордж Майкъл и Wham! и ще се появи на българския музикален пазар с медийната подкрепа на Magic FM и Magic TV

„Last Christmas“ – саундтракът към празничната романтична комедия „Последната Коледа“, вдъхновена от музиката на Джордж Майкъл и Wham!, излиза на пазара на 8-и ноември с медийната подкрепа на Magic FM и Magic TV. Албумът съдържа 12 от любимите песни от соло кариерата на Майкъл, както и три невероятни парчета на британското дуо, сред които хитовете „Last Christmas“ и „Everything She Wants“. Всички песни са написани, аранжирани и продуцирани от Джордж Майкъл, с изключение на ко-продуцираната от Джеймс Джакмън „This Is How (We Want You To Get High)”, и представят неповторимия и разнообразен талант на Майкъл.

Празничната продукция „Последната Коледа“ се ражда, когато прочутият британски продуцент Дейвид Ливингстоун споделя със сценариста Ема Томпсън любовта си към хита на Wham! – „Last Christmas“. Този разговор отвежда Томпсън до дома на Джордж Майкъл в Лондон през 2013 г., който дава благословията си за създаването на филм, вдъхновен от песента. Разказвайки за срещата си с Майкъл тя споделя: „Мъдростта и емоционалността в текстовете на Джордж винаги са ме удивлявали. Толкова много от тях все едно са писани специално за този филм. След като се срещнах с Джордж и изпитах неговото съчувствие и разум от първо лице, осъзнах, че всъщност филмът е писан за тези текстове.“

В албума „Last Christmas“ влизат хитовете „Faith“, „Fastlove“, „Freedom '90“ и „Too Funky“, както и някои изненади – „Heal The Pain“, „Waiting for that Day“ и акустичната версия на „Praying For Time“ от MTV Unplugged, която самият Джордж е обожавал.

„Последната Коледа“ е забавна и трогателна история за любовта, изкуплението и празничния дух. Филмът е дело на режисьора на „Шаферки“ Пол Фийг и сценариста и носител на „Оскар“ Ема Томпсън. В главните роли влизат звездата от „Игра на тронове“ Емилия Кларк и екзотичният красавец Хенри Голдинг, познат от „Лесна услуга“ и хита „Crazy Rich Asians“.

Премиерата на „Последната Коледа“ е на 15-и ноември.

„Last Christmas OST” съдържание:

1. Last Christmas
2. Too Funky
3. Fantasy
4. Praying For Time
5. Faith
6. Waiting For That Day
7. Heal The Pain
8. Оne More Try
9. Fastlove Part1
10. Everything She Wants
11. Wake Me Up Before You Go-Go
12. Move On
13. Freedom! ‘90
14. Praying For Time (MTV Unplugged version)
15. This Is How (We Want You To Get High)

Коментари