Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Селфи на Дженифър Лопес разтревожи почитателите й
Селфи на Дженифър Лопес разтревожи почитателите й
Снимка: БГНЕС
Селфи на Дженифър Лопес разтревожи почитателите й Четвъртък, 21.05.2020 г., 17:44 ч. Снимката на звездата от домашната й тренировка показа мистериозен мъж да наднича през прозореца

Дженифър Лопес обича да споделя кадри от тренировките си и да демонстрира страхотната си физическа форма. Най-новата й публикация на тази тема обаче предизвика известно смущение.

Звездата качи селфита от фитнес залата си у дома в Маями, на които е в тесен спортен екип, с вързана коса и въпреки, че е уморена от усилената тренировка, изглежда перфектно. "Ако не те предизвиква, не те променя", е мотивиращото послание на изпълнителката към публикацията. До тук нищо необичайно. 

Наблюдатели фенове обаче явно са изследвали всеки милиметър от кадъра, вероятно чисто по изследователски съображения, не защото не могат да откъснат очи от Лопез, при което са забелязали на едната снимка главата на мистериозен мъж, който сякаш носи маска, да се подава доста обезпокояващо в далечината над рамото на латинодивата.  

Откритието притесни много потребители, които оставиха загрижени коментари: "Кой стои зад теб?", "Виждате ли мъжа с маската?" и "Всичко наред ли е?". 

След проучване на въпроса американски медии успокоиха, че няма повод за тревога. "Докато Джен е във фитнес залата, Алекс провежда видео разговор на компютъра си. Офисът му е точно до помещението, в което е Лопес. Ако се вгледате наистина внимателно, ще забележите ръкава на тъмносинята му риза, подаващ се от завесата на прозореца. Лицето на човека, който се вижда на снимката, всъщност е върху екрана на компютъра", разкрива източник на E!News и допълва, че мъжът не носи маска, а е сложил ръка върху устата си. 

След думите му феновете на холивудската знаменитост се успокоиха, че тя не е жертва на вманиачен по нея преследвач.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you… #CamoFriday @niyamasol 🤍

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo) на

Коментари